Over MTindustry

Op deze site zult u een gedeelte van de artikelen vinden die wij leveren. Van alle getoonde artikelen zijn wij de officiële dealer van de fabriek of zelf de importeur.  Voor meer info kunt u ons ook altijd mailen of bellen via de onderstaande gegevens. Wij kunnen nagenoeg alle artikelen en machines ook in de fabriek tonen. Deze zijn daar altijd, op afspraak, te bekijken en/of te testen.

Mocht u specifieke vragen hebben of andere machines, maten, uitvoeringen zoeken van de in onze shop getoonde artikelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mail, fax of telefoon. Een gespecialiseerde medewerker zal u dan graag verder informeren en adviseren. Wij leveren o.a. het hele assortiment van Röhm (o.a. klauwplaten), Bison-Bial & SAV Walker Hagou (Bux) op aanvraag. Wij hebben ook meerdere machines in de verhuur.Zie hiervoor de rubriek “Verhuur” aan de linkerkant.

Al onze artikelen worden met de benodigde veiligheidscertificaten en garantie geleverd. Bedrijven kunnen ook op rekening kopen. Buitenlandse bedrijven met een BTW nummer kunnen tegen 0% BTW kopen, deze zal op de definitieve factuur verrekend worden.