Actie: Assfalg SB Modellen vrij huis leverbaar t/m 10 november 2023

Geen categorie

assfalg - MTindustry -SB Serie Magneten

Assfalg Electro permanente hefmagneten SB Serie ruim op voorraad.

Profiteer nu van onze voorraad en ontvang de SB Modellen 500 & 950 vrij huis levering binnen Nederland en België
(Geldig zolang de voorraad strekt)
Beschrijving:
Assfalg Electro permanente hefmagneet op batterijvoeding

De SB-magneten met EPM-technologie maken tot 1000 schakelcycli mogelijk met één acculading.

Geschikt voor vlak en rond materiaal

De elektropermanente batterij-hefmagneet SB is een topproduct van ASSFALG in het 200kg | 500kg | 950kg draagbereik voor vlak materiaal. Voor rond materiaal kan max. 50kg | 200kg | 400kg worden gehesen.

Het combineert de voordelen van permanente hefmagneten met die van elektrische hefmagneten. De ASSFALG elektrische permanente accu-hefmagneet SB200 | SB500 | SB950 wordt met een druk op de knop automatisch of handmatig geschakeld door stroompulsen binnen enkele seconden. Hoewel er geen stroom vloeit tijdens het lasttransport, wordt het werkstuk net zo stevig vastgeklemd als bij een permanente lasthefmagneet.

Er zijn ongeveer 1000 aan/uit-schakelcycli mogelijk totdat de geïntegreerde accu’s moeten worden opgeladen door ze eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten. De elektrische permanente batterij-hefmagneet SB200 | SB500 | SB950 kan zowel enkel als meervoudig worden gebruikt op magneetraversen en is ook een interessant alternatief voor 3-ploegendiensten.

De automatische modus maakt een contactloos schakelproces mogelijk. Telkens wanneer de magneet op de kraan wordt geplaatst en het oog van de kraan wordt losgelaten, wordt er een schakelproces gegenereerd en wordt de magneet in- of uitgeschakeld. Het ongemak van bukken of klimmen op machinetafels is niet langer nodig. Samen met de optioneel verkrijgbare positioneringsdissel kunnen werkstukken haarfijn worden opgepakt, geleid en neergezet.

Voordelen van de Assfalg hefmagneten met batterijvoeding:

– Tijdens het heffen vloeit er geen batterijstroom, er is slechts een stroompuls van enkele seconden nodig voor het magnetiseren of demagnetiseren.
– De magneten kunnen handmatig worden geschakeld via een drukknop of automatisch via een automatisch touchdownsysteem
– 3 houdkrachtniveaus voor heffen vanaf een materiaaldikte van 4 mm
– Optische en akoestische waarschuwing voor batterijniveau

Wij zijn officieel dealer van Assfalg. U kunt bij ons terecht voor hun gehele assortiment, ook voor de artikelen die (nog) niet online staan.

Assfalg:  Fabrikant van (handbediende en elektrische) hefmagneten, spanmagneten, spanplaten, magnetische hulpmiddelen etc.