Lasmanipulator met een draagvermogen van 100kg

Geen categorie

Een lasmanipulator met een draagvermogen van 100kg kan gemakkelijk worden gebruikt door een lasser om lassen te vergemakkelijken. De manipulator kan roteren en kiepen om de lasser in staat te stellen om op moeilijk bereikbare plaatsen te lassen. Dit maakt het werken voor de lasser gemakkelijker en efficiënter.

Om het werken nog gemakkelijker te maken, kan de lasser gebruik maken van een draaitafel van MTindustry. Deze draaitafel stelt de lasser in staat om het te lassen object gemakkelijk te draaien en te bewegen, zodat hij op elke gewenste hoek kan lassen. Dit verhoogt de precisie en productiviteit van de lasser.

De lasser kan gemakkelijk werken op moeilijk bereikbare plaatsen en kan het te lassen object gemakkelijk bewegen om precieze en professionele laswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wat is een lasmanipulator:

Een lasmanipulator is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om lassen te vergemakkelijken. Het bestaat uit een basis met daarop een ronde schijf (tafel) die kan draaien en kiepen/kantelen.

De lasser plaatst het te lassen object op de tafel van de manipulator en gebruikt dan de armen en gewrichten om het object te bewegen en te positioneren zoals nodig is om het laswerk te kunnen uitvoeren. Dit kan door het object te roteren, te kantelen of te verplaatsen.

De manipulator kan eventueel ook worden uitgerust met een lasboog houder die de lasboog op zijn plaats houdt en beweegt in de gewenste richting, zodat de lasser zijn handen vrij heeft om het lasdraad te voeren.

In samenwerking met de lasser kan de lasmanipulator dus het lassen gemakkelijker en efficiënter maken door het te lassen object te bewegen en te positioneren zoals nodig is om het laswerk te kunnen uitvoeren.