Hefmagneten voor economisch transport

Geen categorie

Hefmagneten voor economisch transport.

Als werkstukken en ander producten gemaakt van ferromagnetisch materiaal efficiënt en veilig moeten worden getransporteerd, zijn hefmagneten de praktische en economische hulpmiddelen. MTindustry biedt u met een uitgebreid assortiment hefmagneten voor elke behoefte aan. Krachtige permanente hefmagneten zijn beschikbaar voor onze klanten in onze online winkel, evenals mechanische of elektronische hefmagneten. Ontdek onze verfijnde productlijn tegen eerlijke prijzen.

 

Van onderhoud tot logistiek

Wanneer een lading ferromagnetisch materiaal van A naar B wordt getransporteerd, zijn hefmagneten de aangewezen helper. Op deze manier verplaatst u allerlei dingen veilig en zonder schade van de ene plaats naar de andere. Hefmagneten presteren net zo goed in het onderhoud als in de logistiek of in een groot aantal verschillende productiegebieden. Vooral in besloten ruimtes is het gebruik van hefmagneten vaak onmisbaar om machinedelen van verschillende gewichten te verplaatsen tijdens onderhoud.

MTindustry biedt u precies de hefmagneten aan die voldoen aan uw individuele eisen voor een economische en veilige transportoplossing. Moderne elektronisch gestuurde hefmagneten leveren naast de comfortabele functionaliteit ook een belangrijke bijdrage aan het onderwerp arbeidsveiligheid.

 

Elektronische hefmagneten – krachtig en comfortabel

Zoals mechanische of permanente hefmagneten zijn ook alle elektronische hijsmagneten op de MT-Industry webshop voor eenvoudig en veilig transport van zware lasten. Uitgerust met een eigen batterij, is de magneet  onafhankelijk van een externe voeding in elke situatie en geoptimaliseerd voor bevestiging aan kranen en andere vervoersmiddelen van uw bedrijf. De infrarood afstandsbediening met een bereik van maximaal 4,5 meter biedt extra comfort. Op deze manier kunt u de elektronische hefmagneet indien nodig van een veilige afstand bedienen, waardoor het risico op ernstige ongevallen wordt verminderd.

Belangrijke comfortfuncties zijn de goede bereikbaarheid van de controller en batterij voor veilige installatie en tijdbesparende inspectie. Een geïntegreerd LED-display informeert u continu over het huidige laadniveau van de batterij. Bovendien waarschuwt een geluidssignaal en een knipperlicht tijdens de werking voordat het laadniveau een kritieke toestand bereikt.

Vooral voor zware objecten is het natuurlijk vanzelfsprekend om dat object veilig van A naar B te brengen. Dit is wat moderne hefmagneten bieden door middel van de uitstekende kwaliteit en het eenvoudige besturing systeem. want veiligheid staat voor op.

 

Laag gewicht met hoge laadcapaciteit

Zoals bij alle producten, vertrouwt MT-Industry ook op de voordelen van gerenommeerde merken voor elektronische hefmagneten. De hoogwaardige BUX hefmagneten worden gekenmerkt door een laag gewicht en een hoge belastbaarheid, Hoe u plat of rond materiaal veilig en comfortabel opheft.

De hefmagneten zijn verkrijgbaar in een capaciteit van 65 kilogram voor rond en plat materiaal tot enkele tonnen. De ingebouwde batterijen optimaliseren de prestaties van de magneten en zijn ontworpen voor acht uur gebruik. Als de energie van een batterij niet voldoende is, vindt u hoogwaardige vervangende batterijen voor alle huidige modellen in ons assortiment.

 

MT-Industry – uw partner voor veilig hijsen

Onze ervaring in de uitrusting van industrie, ambacht en productie zal in uw voordeel zijn. Omdat we weten hoe belangrijk apparatuur van hoge kwaliteit is voor alle productie- en onderhoudsgebieden. Daarom hechten we veel waarde aan hoge kwaliteit en maximale productveiligheid bij de producten binnen ons assortiment.

Profiteer ervan en informeer uzelf in onze online winkel over de uitgebreide productselectie. Heeft u vragen over een bepaald product? Onze goed opgeleide medewerkers staan ​​voor u klaar en adviseren u graag persoonlijk, telefonisch of per e-mail. Neem contact met ons op!